Thursday, May 19, 2011

Jelena Karleuša ne može da ćuti: Ceca? To je neukus bez presedana!

  Jelena Karleuša ne može da ćuti: Ceca? To je neukus bez presedana!

 

Jelena Karleuša je pre dva dana na svom Fejsbuk profilu napisala status: „Tetovirane obrve? 
Neukus bez presedana“. Ništa tu ne bi bilo čudno da njena rivalka Svetlana – Ceca Ražnatović nema istetovirane obrve!

Nakon ovog Karleušinog zaključka krenule su priče da se rat između slatke male i Ražnatovićke ponovo nastavlja. U stvari, nikad nije ni prestao, samo je jedan kratak period očigledno bio zatišje pred buru.
- Jelena je inspiraciju za svoj status očigledno našla u ovonedeljnom magazinu Svet, na kome je Ceca na naslovnoj strani, a u prvom planu su njene istetovirane obrve - započinje priču izvor Kurira, i dodaje: – Kako Karleuša sve što misli – voli i da kaže, ne čudi što je svoj stav podelila s brojnim virtuelnim prijateljima na najpopularnijoj društvenoj mreži.
Pored folk dive, još jedna (ne) prijateljica pop dive ima istetovirane obrve, a to je Mira Škorić! Verovatno je JK mislila i na nju kad je pisala ove rečenice… Kontaktirali smo s Jelenom i naveli prvoosumnjičenu na njenom spisku, to jest Cecu!
- Nisam znala da i ona ima istetovirane obrve. Sad ste me vi obavestili… Znam samo da je to totalni neukus bez presedana – bilo je sve što nam je rekla zgodna pevačica.

1 comment:

  1. Ma da, gospodja Karleuša je našla za shodno da nekog podučava stilu. Obična copy-paste nazovi pevačica, koja je došla sa sela kojeg se sada očigledno ne seća, ili je sramota da se seća. I otkud njoj toliko obraza da sebe naziva divom....ovakvo ponašanje pravi je udarac za dive poput Edith Piaf, Arete Frenklin, Petsi Klajn. Sramoto jedna!

    ReplyDelete