Monday, May 02, 2011

Duško Tošić: Samo bi budala varala ženu kao što je moja Jelena!

 Duško Tošić: Samo bi budala varala ženu kao što je moja Jelena!


Pevačica Goga Sekulić pokrenula je lavinu tračeva ispričavši kako Duško Tošić vara suprugu Jelenu Karleušu. Estradna čaršija već desetak dana bruji da je fudbaler Crvene zvezde u tajnoj vezi sa Sanjom Radinović, bivšom mis Vojvodine, koja sa Zoranom Pejićem Pejom na DM SAT televiziji vodi emisiju “Peja šou”. Da sve bude kao u meksičkim telenovelama, govori i činjenica da je mlada manekenka u vezi sa fudbalerom Markom Filipovićem, sa kojim je Tošić blizak prijatelj. "To su notorne laži" demantuje za “Novosti” priču o prevari Duško Tošić. "Jedno neka svima bude jasno - svoju ženu nikada neću prevariti! Dotična Sanja sa kojom me spajaju je devojka mog druga Marka Filipovića, i tu se priča završava. Veoma je ružno što smo na ovaj način napadnuti moja porodica i ja. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena?! Imamo dvoje zlatne dece, divan brak, i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari!" Popularna Džej Kej nije se potresla zbog navodne suprugove ljubavne afere sa manekenkom, jer je potpuno sigurna u Duškovu ljubav: "Žao mi je što zli jezici uvlače mog supruga u ovo tabloidno blato puno laži i izmišljotina. Sanju i njenog dečka poznajem i žao mi je što su žrtve mog imena. U Duška imam apsolutno poverenje, tako da mi je cela priča smešna."

5 comments:

  1. A da li dusko ima poverenja u tebe to je pitanje.... :)

    Ipak je mozda "Ruski Car" bolji

    ReplyDelete
  2. i ja bi je varao, gle kakva je

    ReplyDelete
  3. Naravno da imaju poverenja jedno u drugo. Vreme će pokazati snagu njihove ljubavi. Verujem da je jača od svih negativnih komentara.

    ReplyDelete
  4. pogrdo stvorenje od nea nema, tranvestit.....

    ReplyDelete
  5. Sram da vas bude,mesate se u tudji zivot,od skladnog i uspesnog braka vi pravite cirkus....Strasno je i zalosno da se i vi i mediji mesate u tudje zivote,sta je to u ljudima da drugima zele lose?!JECI I DUSKU ZELIM SVU SRECU OVOG SVETA,I DA SRECA PRATI NJIH I NJIHOVA DVA MALA ANDJELA...

    ReplyDelete