Wednesday, April 13, 2011

Jelena Karleuša: Lejdi Gaga je moj najveći fan


Jelena Karleuša: Lejdi Gaga je moj najveći fan

Jedna od naših najpoznatijih pevačica Jelena Karleuša ukazala je na veliku sličnost nove pesme planetarno popularne Lejdi Gage Judas i njenog hita Insomnia
Poređenje Jelene Karleuše i Lejdi Gage nedavno je bilo i tema svetskih portala i blogera poput Pereza Hiltona. Dok su se do sada ova poređenja svodila na njihov stil oblačenja, izgleda da obe pevačice imaju i sličan muzički ukus. Nakon više od godinu dana pošto je atraktivna plavuša objavila numeru Insomnia koja je obeležila prethodnu godinu u regionu, popularna Gaga iskoristila je istu muzičku podlogu za jednu od njenih novih numera Judas. Jelena je iskoristila priliku da sličnost ove dve pesme podeli sa svojim virtuelnim prijateljima.
- Lejdi Gaga je ipak moj najveći fan. Novi singl. Zvuči poznato? – napisala je Jelena na svom Facebook profile iznad klipa sa novim Gaginim singlom.



Poslušajte muziku iz nove pesme Lejdi Gage Judas:

Uporedite, Jelena Karleuša Insomnia:



11 comments:

  1. ovaj Judas instrumental je FAKE!!!! Ne lozite se!!!! :P GaGa je carica! :)

    ReplyDelete
  2. ovo uopste nije Gagina pesma!!! izlazi tek 19. aprila!!! tako da je ovo ocigledno FAKE -_-
    proverite nesto pre nego sto postavite!

    ReplyDelete
  3. KAKO STE RETARDIRANI I GLUPI. JUDAS JOS NIJE NI IZASAO! -.-

    ReplyDelete
  4. jk je totalni kreten!!!!!!!!!!!iskompleksirana budala!!! ma nema glasa uopste a hoce da bude pevacica axaxaxaxaa!!!EVO DA JOJ SPELUJEM AKO NE RAZUME GLUPACA: L-A-D-Y G-A-G-A J-E C-A-R-I-C-A, A T-I S-I I-D-I-O-T!!! a i judas jos nije izasao tako da ne lupajte!!!!! Lady GaGa nikada nije ni cula za ovu kravu a tek da je kopira!!!axaxaxaxax KRETENI!!!

    ReplyDelete
  5. Judas izlazi tek za 4 dana, sta se glupirate svi vi. Mislim stvarno...

    ReplyDelete
  6. http://twiturm.com/09xf3
    evo ga prvi snippet za JUDAS, da se ne zavaravate vise.... I ta osoba koja postavlja na ovom sajtu ne proverene stvari, ne bi vise trebala raditi.

    ReplyDelete
  7. hhahaha,verovatno da lady gaga nema pametnija posla vec da se bavi govnetom zvanim jk!

    ReplyDelete
  8. JK, je ok. Nemam nista protiv nje, i svidja mi se sta radi i kako radi i neka tako nastavi.... Nisam zagoreli fan, znam par pesama i to je to, i ovako neke stvari. Sve u svemu cool. ;)

    ReplyDelete
  9. ...ma nidje veze...hahahah

    ReplyDelete
  10. HA HA HA HA HA..........

    ReplyDelete
  11. ma daaaaaaaa, svi je kopiraju...-.- niiko drugi na svetu oim nje ne postoji? ma daj bre, bolje neka nauchi da peva, a do tad neka se ne uporedjuje jer Lady Gaga 10000000 puta ima boljih glasovnih kvaliteta od nje, a i nikad nije ni chula za nju, tako da....papa Kraveljusho!

    ReplyDelete