Wednesday, March 09, 2011

Drugi deo poklona za 8. mart: Duško vodi JK u Rim! + Slike

Duško vodi JK u Rim!!!
Drugi deo poklona za 8. mart: Duško vodi JK u Rim!
Iako je u braku Jelene Karleuše svaki dan nalik 8. martu, sudeći prema poklonima i pažnji koje dobija od svog supruga Duška Tošića, popularni par rešio je da ipak obeleži ovaj praznik intimnim ručkom.
Na poziv svog muža, pop diva je stigla na zemunski kej, gde ju je Tošić dočekao sa crvenom ružom, što je bila samo uvertira za ono što joj je pripremio.
Posle kraćeg razmišljanja gde će da obeleže Dan žena, supružnici su se smestili za sto splava „Bahus“, gde su uz piće i ručak proveli nekoliko sati, sve vreme razmenjujući nežnosti. Kako „Alo!“ saznaje, Duško je svoju dragu obradovao vaučerom za putovanje u Rim, kao i flašom šampanjca u kompletu sa kristalnim čašama. Pop diva potvrdila je za „Alo!“ da je suprug obradovao putovanjem u Rim, kao i zanimljivim priborom za čaše, ali i istakla na koji način ona doživljava ovaj praznik.
- Suprug mi je za Dan žena poklonio putovanje u Rim, kao i veoma interesantnu flašu šampanjca sa kristalnim čašama. Ipak, dodala bih da je pametnim ženama svaki dan 8. mart - rekla je Karleuša za „Alo!“.

No comments:

Post a Comment