Frka oko Oskara popularnosti: Jelena Karleuša vređa svoje fanove?!

1:36 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments Frka oko Oskara popularnosti: Jelena Karleuša vređa svoje fanove?!


Mnogi bi u Srbiji želeli da dobiju statuu “Oskara popularnosti”, priznanje publike da su u protekloj godini bili najbolji. Samo je Jelena Karleuša to priznanje odbila govoreći da nije folk diva, već da promoviše neki drugi zvuk, i to pre nego što je i saznala da li će priznanje po glasovima čitalaca magazina “Puls” uopšte pripasti njoj!
- „Oskara popularnosti“ dodeljuje isključivo i samo publika i ma koliko se Jelena Karleuša upinjala da bude elektro-pop diva, publika je svrstala u folk kategoriju i oni su glasali za nju. Publika je i u kuponima „Pulsa“ svojeručno pored folk kategorije ispisivala njeno ime. Dakle, pošto je niko nije pitao da li prihvata nominaciju, jednostavno ne može ni da je odbije. Jedino me je iznenadila što je tako grubo uvredila svoje fanove nazvavši ih „neobrazovanim i nestručnim“. Tako je posle svih uvreda koje je tokom godine isporučila na razne adrese sada na red stigla i njena publika. Gde ste videli da jedna zvezda nipodaštava svoje fanove? Čudno je da se JK oglasila tek sada kada je ušla u finale „Oskara popularnosti“, a prethodnih mesec i po dana, koliko je trajalo glasanje, ćutala je iako je bila u toj istoj – folk kategoriji. Čini mi se da je problem u nečem drugom – dovoljno je da bacite pogled na listu finalista u folk kategoriji i sve će vam biti jasno – smatra urednik „Pulsa“ Aleksandar Đuričić.

Kao što smo već pisali, JK je rekla da odbija Oskara jer jenominovana u folk kategoriji.
- Samo neko muzički neobrazovan i nestručan može da uvrsti Jelenin dosadašnji rad u folk kategoriju. Pogotovo za godinu u kojoj je Jelena promovisala elektro-pop zvuk. Ovakav propust govori o neozbiljnosti same manifestacije i amaterskom pristupu samog izbora, kao i poigravanju sa onima koji glasaju. Ovim putem apelujem na sve koji podržavaju Jelenin rad da ne šalju svoje glasove, s obzirom na to da se Jelena neće pojaviti na pomenutoj manifestaciji, dokle god ne bude nominovana za ono čime se i bavi – rekao je, kao što smo vam preneli juče,  njen portparol Zoran Birtašević nakog proglašenja finalista “Oskara popularnosti”.

You Might Also Like

0 comments: