Wednesday, August 25, 2010

Jelena Karleuša spremna za veliku turneju



http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2010/08/karleusa-unutra.jpg 
Jelena Karleuša spremna za veliku turneju

Jelena Karleuša: Mnogo sam moćna, oduvaću Cecu Raznatović!

 http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2010/08/jk5.jpg
 Jelena Karleuša: Mnogo sam moćna, oduvaću Cecu Raznatović!

Jelena Karleuša uskoro kreće na veliku balkansku turneju “All about diva”, koju je započela 15. maja u “Beogradskoj areni”, gde je priredila spektakl za pamćenje. U maniru svetskih zvezda, JK će identičan muzički hepening, sa džinovskom binom, hidrauličnim elementima i rasvetom, predstaviti i fanovima u glavnim gradovima bivših jugoslovenskih republika, ali i u Bugarskoj i Grčkoj. Prva stanica biće joj Makedonija, gde će 20. novembra zapevati u najvećoj skopskoj dvorani “Boris Trajkovski”.
- Mojim fanovima u regionu obećavam šou koji će ih, sigurna sam, ostaviti bez daha, kao što je to bio slučaj u “Areni” – kaže Jelena Karleuša za “Novosti”.
- Ekipa od 100 ljudi, na čelu sa mnom, potrudiće se da im ta noć bude nezaboravna. Biće mi posebno drago da se družim sa publikom u Makedoniji, jer me nije videla punih 15 godina. Pevala sam tamo kao klinka, na početku karijere, a vraćam im se u punom sjaju.
Samo nedelju dana kasnije, 26. novembra u Skoplju će pevati i Svetlana-Ceca Ražnatović, koja je pre mesec dana održala spektakularan koncert u Prilepu. Tada je najavila da će na jesen novi album promovisati upravo velikim koncertom u makedonskoj prestonici. Najpopularnija srpska plavuša, međutim, ne plaši se konkurencije, koju će, kako kaže, oduvati svetskim spektaklom.
- Čula sam da u tom periodu koncerte imaju i druge pevačice, tako da je izazov veći da na “terenu” pokažem koliko sam moćna. Posle mene, nastupi drugih izvođača izgledaće kao obična tezga. Ja svoju publiku poštujem i za cenu ulaznice dobiće spektakl. Želim im sreću i unapred izjavljujem saučešće(smeh) - rekla je Jelena.

Wednesday, August 18, 2010

Jelena Karleuša sa fanovima uz suze i šampanjac proslavila 32. rođendan

 http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2010/08/jk-jk.jpg
 Jelena Karleuša sa fanovima uz suze i šampanjac proslavila 32. rođendan

Jelena Karleuša nije mogla da se suzdrži da ne zaplače kada su preksinoć, tačno u ponoć, njeni fanovi zapevali rođendansku pesmicu čestitajući joj 32. rođendan. Na nastupu u budvanskoj diskoteci “Trokadero“ publika je usred koncerta horski prekinula pevačicu, kojoj je istog trena brada počela da podrhtava od uzbuđenja. Rukama je brisala oči ne želeći da pred svojim obožavaocima skriva emocije.
A onda je usledilo još jedno iznenađenje. Prigušena su svetla, a konobari su na binu izneli tortu na tri sprata i bocu omiljenog Karleušinog šampanjca “dom perinjon“, kao čestitku od vlasnika diskoteke. Kao što i priliči na takvim svečanostima, JK je isekla ogromnu poslasticu, pojela jedno parče i, dok se publika posluživala, nastavila nastup. Veselo, do zore.

Karleuša proslavila rođendan raspravljajući se na Facebook-u!

Jelena Karleuša definitivno ulazi u istoriju srpskog šou biznisa! I to kao prva pevačica koja se proslavljajući svoj rođendan raspravljala sa potpunim strancem na svom profilu na Facebook-u. Na naš mail stigla je prepiska koju objavljujemo u originalu.
Revoltiran Jeleninim poigravanjem sa LGBT populacijom, jedan od njenih prijatelja, izvesni Luka, na dan njenog rođendana ostavio joj je na wall-u komentar da ga je, kao pripadnika gay populacije sramota da ona zastupa prava homoseksualaca. Karleuša, kojoj je očigledno rođendanska žurka bila dosadna, prepustila se razmeni stavova sa svojim nepoznatim prijateljem! Dok je on pokušavao da joj objasni da joj je loš marketing, ona je njega pokušala da ubedi da je zaljubljen u njenog PR-a.
Inače, Jelena je svoj 32. rođendan proslavila preksinoć koncertom u klubu Trokadero u Budvi, pred velikim brojem fanova, koji su joj u ponoć otpevali i rođendansku pesmu.

KARIĆI OTERALI KARLEUŠU SA SPLAVA!

Porodica bivšeg Jeleninog supruga Bojana zauzela separe na jednom splavu u Beogradu, koji je prethodno pevačica rezervisala za sebe i svoje društvo


Saturday, August 14, 2010

Jelena Karleuša apelovala da se ne ubijaju životinje, zauzvrat dobila šampanjac?!?



http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2010/08/jk2.jpg
 Jelena Karleuša apelovala da se ne ubijaju životinje, zauzvrat dobila šampanjac?!?

Jelena Karleuša stavila je juče status na svoj profil na Facebooku, iznevirana činjenicom da su na nekoj crnogorskoj plaži roditelji podžavali dete koje je ničim izazvano mučilo hobotnicu!
- Danas sam na plaži gledala kako jedan debeli klinac muči malu hobotnicu. Okrenula sam se roditeljima tog malog i zamolila ih da se hobotnica ne muči i vrati u more. Mali je u tom momentu hobotnici zavrnuo šiju. Pozvala sam upravu plaže i zatražila da spreče ubijanje životinja iz mora, a oni su mi doneli flašu šampanjca?! Valjda da zaboravim na hobotnicu! Neću šampanjac, hoću da fucking hobotnica oživi! Ne ubijajte životinje – poučila je Jelena, a mi se slažemo skroz naskroz!

Thursday, August 12, 2010

SEKA: KARLEUŠA JE PISKAVI TRANSVESTIT!

Aleksićeva stala u odbranu Saše Popovića i na Fejsbuku izvređala svoju ljutu protivnicu

 
 

Saturday, August 07, 2010

Monday, August 02, 2010