Wednesday, March 31, 2010

Jelena Karleuša istetovirala ime i druge ćerke


Jelena Karleuša istetovirala ime i druge ćerke

JK - Jelena od Vindzora

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić nakon višemesečnog traganja pronašli stan u Londonu koji gleda na dom kraljevske porodice.

Monday, March 29, 2010

Jelena Karleuša: Konačno smo našli stan u Londonu

http://www.javno.com/slike/slike_3/r1/g2009/m05/x35202004599213266_17.jpg
Porodica Tošić završila je potragu za stambenim prostorom u britanskoj prestonici, tako da su Jelena, Atina, Nika i Duško nakon višemesečnog traganja pronašli svoj dom u Londonu.

Baš je dobro biti ja

http://www.stil-magazin.com/files/image_for_teaser/KURIR-%5BMS-2989042%5D.jpg 
Jelena Karleuša, uvek provokativna i drugačija, veruje da zvezde nisu toliko daleko i otkriva šta je sve potrebno da bi se one dotakle. Makar i u Srbiji

JK ponovo tužila Seku Aleksić

JK ponovo tužila Seku Aleksić  

Wednesday, March 24, 2010

OMG! JK isto oblači svoja dva dečaka!




Jelena Karleuša se mnogo puta dokazala kao prava opasnica u javnom životu, a da je dominantna i u svom privatnom životu mogli smo samo da pretpostavljamo. Sada evo i dokaza…

Sunday, March 21, 2010

Opšta pomama za „Šestim Čulom“

Rusi i Italijani žele licencu za popularni rijaliti šou, koji se već s uspehom prikazuje u Srbiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, a od jeseni će biti emitovan i u Bugarskoj
 http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/Thumb_1214vladimirlukic.jpg

Tuesday, March 16, 2010

Thursday, March 11, 2010

Lady Gaga VS. Jelena Karleuša- runda broj 1587?!

I po ko zna koji put, Jelenu Karleušu možemo videti u izdanju prepoznatljivom za jednu drugu plavušu. Naravno pogađate, u pitanju je Lady Gaga.
JK je ponovo bila inspirisana likom i delom američke pevačice italijanskog porekla, pa je tako već poznati crveni autfit ponela na nedavnom nastupu u jednoj nemačkoj diskoteci.
Što bi rekao moji čitalac koji mi je poslao ove odlične fotke “k’o da ih je Divna obe rodila”…. Hahahahahahaha…

Sunday, March 07, 2010

DINASTIJA KARLEUSA


 Три генерације жена у овој породици отвориле су нам врата свог дома. Бака Дивна је открила како је од ћерке Јелене направила звезду и колико је поносна на унуку Атину    
        

Jelena Karleuša: Ponosna sam na mamu


Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša priča o selidbi u Englesku gde je njen muž, fudbaler Duško Tošić, potpisao novi ugovor i razotkriva detalje odnosa sa mamom Divnom koja je zarad ćerkinog uspeha položila veliku žrtvu
 OSTALE SLIKE POGLEDAJTE U NASOJ FOTOGALERIJI 

JK: Zašto bi bilo nemoguće da je Lejdi Gaga videla moj nastup?


 JK: Zašto bi bilo nemoguće da je Lejdi Gaga videla moj nastup?

Saturday, March 06, 2010

JK: Drago mi je što sam uzor Lejdi Gagi!

JK: Drago mi je što sam uzor Lejdi Gagi!
Srpska pop diva kaže da je stajling osmislila pre američke pevačice

JK: Drago mi je što sam uzor Lejdi Gagi!

Friday, March 05, 2010

Održana audicija za igrače na koncertu Jelene Karleuše


Održana audicija za igrače na koncertu Jelene Karleuše

JK ČUVA MIRZU ZA ARENU

http://img.youtube.com/vi/EISHsufVlww/0.jpg
JK ČUVA MIRZU ZA ARENU

BOKI SPECIJALNI GOST

http://www.crvenitepih.com/wp-content/uploads/2009/11/boki-13a.jpg

BOKI SPECIJALNI GOST

Karleuša ispalila Banjalučane

Jelena se nije pojavila na dodeli Oskara popularnosti Republike Srpske, a fanovi su uvereni da organizator nije hteo da ispuni njen zahtev i obezbedi privatni avion
 http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/1211-arhiva.jpg

Rat fanova JK i Lejdi Gage!

Rat fanova JK i Lejdi Gage!
Najpoznatiji bloger na svetu Perez Hilton napisao tekst o Karleuši

Rat fanova JK i Lejdi Gage!

na audiciji Jelene Karleuše

Jelena Karleuša organizovala audiciju za plesače koji će je pratiti na koncertu 15. maja u Areni. Ekipa MONDA bila je na licu mesta.
Milica Đorović je stigla iz Niša. I baš se nada da će ona biti - baš ta. Da će ući u tim plesača koji će nastupiti na predstojećem koncertu Jelene Karleuše koji nosi naziv "All About Diva".

Wednesday, March 03, 2010

Perez Hilton: Karleuša kao srpska Lejdi Gaga?

Najpopularniji svetski bloger i najbolji drug Lady Gage na svom sajtu objavio priču o Jeleni Karleuši, pesmi “Insomnia” i njenim sličnostima sa popularnom pevačicom. Slučajno?!?
Na najpopularnijem holivudskom sajtu “PerezHilton.com” danas je osvanula priča o Jeleni Karleuši i njenom nastupu za trenutno najjevći srpski hit “Insomnia”.

Tuesday, March 02, 2010

SKANDALOZNO Gost Jelena Karleusa




Jelena Karleuša pokupila Bokija!

JK i Boki 13

 Jelena Karleuša pokupila Bokija!

Popularni makedonski transvestit Boki13, po završetku „Velikog brata“, odlučio je da još nekoliko dana ostane u Beogradu kako bi novostečenu popularnost iskoristio na najbolji mogući način.
Pošto nema stalno prebivalište u Beogradu, Bokiju je u pomoć priskočila Jelena Karleuša, koja se čak našla i u ulozi vodiča, pokupivši ga ispred hotela u kojem je smešten, što je naš paparaco i zabeležio. Jelena je automobilom došla u pratnji svog PR-a i sačekala da skockani Makedonac sa sve štiklicama docupka do „bembare“, posle čega su se odvezli na zakazano snimanje. Ovo drugarstvo i ne čudi preterano, pogotovu ako se uzme u obzir to da se Bojan od Karleušine mame Divne u kući „Velikog brata“ nije odvajao, čak ju je nazivao „mamicom“. Znajući da je sa Karleušom provod uvek zagarantovan, ne sumnjamo da će se Boki u narednih nekoliko dana lepo provesti u Beogradu i na najbolji način promovisati svoj lik i delo.
Tešila Natu na finalu!
U toku jučerašnjeg dana, „Alo!“ je došao do novih informacija u vezi sa skandalom koji je Nataša Bekvalac izazvala na finalnoj večeri „Velikog brata“. Izvor našeg lista tvrdi da je Jelena Karleuša pokušala da uteši novosadsku pevačicu u trenucima očaja!
- Neposredno pred nastup, Jelena je otišla u Natinu garderobu i pokušala da smiri situaciju kada je videla da je Bekvalčeva u očajnom stanju. Bodrila ju je rečima da će imati dobar nastup i da treba da se smiri, međutim, kada su Natine igračice počele da histerišu, JK je napustila svlačionicu neobavljenog posla – navodi naš izvor.