Tuesday, November 23, 2010

Rat se nastavlja na sudu: Ceca tuži Jelenu Karleušu za 10 miliona!


Rat se nastavlja na sudu: Ceca tuži Jelenu Karleušu za 10 miliona!


Pop zvezda Jelena Karleuša, kako stvari stoje, svoje navode protiv folk dive Cece Ražnatović, koje je iznela u belešci na svom „fejsbuk“ profilu, moraće da dokaže na sudu!
Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog Ražnatovićevoj, kap koja je prelila čašu njenog strpljenja kada je „mala od skandala“ u pitanju jeste ta što je u svom blogu spominjala njenu decu, pa je odlučila da „presavije tabak“.

- Svetlana bi verovatno i ovoga puta, kao i dosad, prešla preko cele priče bez želje da interveniše na bilo koji način da Jelena nije „uzela u usta“ njenu decu, što Ceca ne dozvoljava nikom. Nije ovo prvi put da je Karleuša proziva za sve i svašta, tako da je ona već oguglala na te napade. Prosto, shvatila je već odavno da JK tako želi da bude u žiži medijskog interesovanja, da je to njen način bavljenja estradom, tako da, uprkos stresu, jeste bila čvrsta u odluci da ne reaguje sve do ovog poslednjeg slučaja – započinje priču izvor Alo! blizak Ražnatovićevoj i nastavlja:
- Ipak, ono što je juče uradila Karleuša prešlo je granicu njenog strpljenja. Spominjanje Veljka i Anastasije, i to u tako ružnom kontekstu, nateralo je Cecu da se obrati advokatima jer želi da ih koliko god može zaštiti od toga da se takve situacije ne ponove u budućnosti. Advokati će podneti parničnu tužbu, u kojoj će tražiti odštetu od 10 miliona dinara, a trenutno se razmatra da li ima elemenata i za krivično gonjenje. U svakom slučaju, moraće da dokaže taksativno sve što je rekla u svom otvorenom pismu – zaključuje izvor blizak pevačkoj zvezdi.
U PR službi Cece Ražnatović nisu hteli da potvrde, ali ni da demantuju informaciju.
- Sve je u rukama advokata, i to je naš jedini komentar – rečeno je iz Cecinog PR tima.
Vest da bi uskoro mogla da se nađe na sudu nije preterano zabrinula popularnu JK, koja je čak bila spremna da se kladi da se neće sresti sa Ražnatovićevom pred sudijom.
- Hajde da se vi i ja kladimo u „čokoladnu bananicu“ da tužbe neće biti! Mada bih to jako volela – rekla je Karleuša.
Glas kolega
Goga Sekulić: Katastrofa je mešati decu u ovakve priče!
- Šokirana sam! Davati takve izjave je katastrofa! Sve što ima da se kaže treba reći na ličnoj osnovi, a ne mešati decu u takve priče. Užasno, prosto nemam komentar! Jelena prevazilazi sve mere pristojnosti – izjavila je Goga Sekulić.
Bojana Stojković: Volim što JK ima muda!

Žena poznatog srpskog fudbalera Vladimira Stojkovića, Bojana, prokomentarisala je otvoreno pismo Jelene Karleuše-Tošić na „fejsbuk“ profilu.
-Nije moglo otvorenije! Kuku, kukuuu! Volim što ima muda!!! Biće rata kažu svi, a mi ćemo umreti od ljubavi – napisala je novopečena trudnica.
Ana Nikolić: Ne mešam se u ono što radi Karleuša

- Nikad nisam ulazila u estradne ratove. Za sobom nemam nijednu medijsku prepisku sa koleginicama, tako da ni sada ne želim ni da se mešam, ni da se bavim tuđim životima, naročito ne da se u iste mešam svojim stavovima ili mišljenjem. Ostaću suzdržana, ne samo kada su u pitanju Ceca i Jelena, već uvek – rekla je Ana.
Zorica Marković: Je*e mi se za Cecu i JK
- Je*e mi se za njihov odnos i sukob. Imam sve što ima prosečan građanin ove zemlje, i to zato što sam pošteno radila i krvavo zaradila. Bez ičije pomoći. Obema sam na početku njihovih karijere pomagala, savetovala, a kada sam imala tešku operaciju nijedna od njih dve me nije okrenula – objasnila je Zorica.
Lepa Lukuć: Šta god da kažem, jedna će da se naljuti

Legendarna pevačica Lepa Lukić ne želi da zalazi u detalje i da se meša u ovaj sukob jer, kako kaže, neko će da se ljuti.
- Ne bih ja ništa tu komentarisala. Šta god da kažem po tom pitanju, jedna će sigurno da se naljuti. Tako da slobodno napišite da nemam komentar – rekla je Lepa.

8 comments:

  1. MA KAKO DA NE, SVE SAME PRAZNE PRICE

    ReplyDelete
  2. da je tuzi xexexexexexex

    ReplyDelete
  3. JK? Ko je taj debil?

    ReplyDelete
  4. Ne moze se za recenu istinu (u normalnoj zemlji ) tuziti!
    Nema od te tuzbe bas nista!

    ReplyDelete
  5. JK BUDALETINA TOTALNA.........

    ReplyDelete
  6. JK nije budaletna,kao sto neki misle i govore,cak sta vise ta budaletina kako je vi nazivate ima muda da kaze sve ono o cemu drugi godinama cute,cemu se potajno dive,a eto opet ne smiju ni to da prokomentarisu hmm smjesno,prema tome,prestanite vec jednom da pljujete po Jeleni,jer da to sto je objavila nije istina,imala bi bar malo straha od ,,TAKOZVANOG SUDJENJA,,znaci na zalost postoje i dokazi koji potvrdjuju sve sto je rekla !!!!!!!!!!!!!!!AJ SAD NASTAVITE DA JE PLJUJETE I OSUDJUJETE...

    ReplyDelete
  7. sjecam se bila sam djete

    na tv se u emisiji nazvala je zena koja je rekla ogrlica sto CECA nosi da je njezina i tacno je u detalj opisala..i da mi je znati zasto je emisija onda prekinuta? i vise ni rijeci o toj ogrlici?!

    zasto gospodja raznatovic nije odma ocistila svoj prag nego se pravi nevinesce...

    samo napred JK

    stvarno imas hrabrost da kazes o toj miss "fine"
    koja je sve sagradila na prolivenoj nevinioj krvi bivseg balkana.-..

    ako je arkan bio tako pazljiv i dobar prema njoj itd sto je kao upozorenje ocelavio pa se ona onda udala za njega na sobsvtenom vencanju je nosila periku??
    a sve je cile mile..;))))

    ReplyDelete
  8. JK ti si nula ja ne znam kako mozes rec nesto o SVETLANU. CECO samo napred najbolja si.

    ReplyDelete