Wednesday, August 18, 2010

KARIĆI OTERALI KARLEUŠU SA SPLAVA!

Porodica bivšeg Jeleninog supruga Bojana zauzela separe na jednom splavu u Beogradu, koji je prethodno pevačica rezervisala za sebe i svoje društvo



Ne može Jelena Karleuša da se izbori sa porodicom svog bivšeg supruga Bojana Karića.

Htela je pevačica prošlog petka da se dobro provede sa društvom na beogradskom splavu „Fristajler“. Rezervisala je centralni VIP separe i sve je bilo spremno za proslavu rođendana njenog portparola Zorana Birtaševića. A onda se pojavio Nebojša Karić, Bojanov brat od strica, i zahtevao da mu se oslobodi upravo to mesto.

Bogoljubov sin jedinac je dobio šta je tražio, a Karleuša je mogla da se zadovolji samo jednim od pomoćnih separea. Na kraju se nije ni pojavila! Upućeni tvrde da joj je neko od prijatelja javio ko se upleo u celu priču i da se ona povukla. I slavljenik iz njene ekipe je odustao od fešte na pomenutom splavu.

Menadžer „Fristajlera“ Vladan Tomović potvrdio je za Kurir da su Karići „oterali“ bivšu snajku.

- Jelenin portparol se javio nekoliko puta u toku dana da potvrdi rezervaciju na njeno ime. Očekivao se njihov dolazak, međutim, javio se i jedan Nebojša Karić, koji često dolazi na splav, tražeći VIP separe.

S obzirom na to da se radi o stalnom gostu, morali smo da prebacimo Karleušu u neki od pomoćnih separea, kako bismo VIP oslobodili za Kariće. Članovi poznate porodice došli su nešto pre dvanaest časova, a pola sata iza ponoći trebalo je da se pojavi i Jelena, što se nije desilo.

Kada sam joj poslao poruku upitavši da li dolazi, pevačica mi je odgovorila: „Možda je on (prijatelj) za sebe zvao, ja s tim nemam veze!“ Poslao sam poruku i Jeleninom portparolu, a on je drsko napisao: „Ne dolazimo! Želeo sam da sa društvom proslavim rođendan, a ne da vi javljate i uznemiravate Jelenu...“

Izgleda da su Karići još uvek prejaki za JK.

No comments:

Post a Comment