Friday, May 07, 2010

Madona i Rolingstonsi na meti JK!

 Madona i Rolingstonsi na meti JK!

http://karleusa.blogspot.com/
Karleuši, kao i uvek, medijske pažnje nikad dosta, pa je i ovog puta, želeći da šokira javnost, otišla korak dalje. Naime, posle nakadašnjih izjava da joj je prababa Marie Von Dietz, austrijska grofica, koja je navodno imala „jednu od najfascinantnijih ergela u Gracu“, zatim saopštavanja istine srpskoj javnosti da je Lady Gaga kopira, te da joj je u Londonu komšinica engleska kraljica, na meti plavokose pevačice našla se, ni manje, ni više, nego kraljica popa Madona!


„Madona nije dobra pevačica kao ja. Ona ne može više da peva uživo i igra u isto vreme, to je izuzetno teško.“ izjavila je Karleuša za Svet i dodala: „Mogu da budem profesor pevanja kada je u pitanju čak 99,9 odsto pevača na našoj estradnoj sceni.“
Nažalost, ova izjava sigurno neće doći do Madone, tako da nećemo uživati u medijskom prepucavanju. :)
Što se tiče scene najnajavljivanijeg ovogodišnjeg koncerta, ona se sastoji od glavnog stejdža, piste duge šest metara i kružnog dela, te četiri hidraulična lifta, ogromnog LED ekrana i poda nalik ogledalu. “Preteča Lady Gage” sa ponosom je istakla da su nešto sličnu scenu imali Rolingstonsi, ali je, u svom stilu, dodala da su male bebe u odnosu na nju i ono što ona priprema!
 http://tracara.com/wp-content/uploads/2010/04/jk.jpeg


Međutim, Jeleninim čudnim izjavama ovde nije kraj. Kontroverzna pevačica izjavila je da oprema koja je iznajmljena za koncert vredi više od tri miliona evra, a da samo izrada scene vredi oko 100.000 evra. Kolika li je ukupna cena, kada se na nju dodaju svi ostali troškovi, ne smemo ni da zamislimo. Da su imali ovaj podatak, Grci bi sigurno potražili novčanu pomoć za izlazak iz krize od Jelene Karleuše, a ne od Međunarodnog Monetarnog Fonda.


http://karleusa.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment