Jelena Karleuša: Mirzi Hamziću za "Insomniju" ni žute banke!

11:53 PM Bms Bestmusicstar 1 Comments

http://beta.kurir-info.rs:84/static/imgs/article_thumbs/632x474/uploads/2010-05/1267.jpg

Jelena Karleuša nije dala ni dinara Mirzi Hamziću, sa kojim je otpevala pesmu „Insomnija“Mirza Hamzić otpevao je s Karleušom „Insomniju“, a za uzvrat nikad od nje nije dobio ni prebijenu paru!
Kako Kurir saznaje od izvora bliskog tuzlanskom pevaču, Jelena je zahvaljujući samo ovoj numeri inkasirala više od 200.000 evra gostujući po Evropi, dok je Hamzi poručila da mu je dovoljno i to što je zahvaljujući pomenutom duetu postao poznat javnosti.

- Ne mogu vam ništa reći o tome. Nadam se da me razumete. Vi radite svoj posao, i to jako dobro. Mogu vam samo reći da ste vi iz Kurira veoma dobro informisani, ali ne mogu vam dati nikakav komentar povodom toga - kratko nam je rekao Mirza na naše pitanje da li je tačno da od Karleuše nikada nije dobio ni žutu banku.

Pa, čitajte između redova. A Jelenina priča da će se i on uz Sašu Matića pojaviti kao specijalni gost na sceni „Beogradske arene“ 15. maja, pomalo je zbunila Hamzu.


- Ne znam, verujte mi da ne znam da li ću biti na koncertu. Nisam dobio nikakav poziv! - naglasio je Mirza.

Kao što obično biva, Karleuša je razradu odgovora na ovu temu prepustila svojoj PR službi. Posle dva dana razmišljanja dobili smo više nego koncizan odgovor.
- Nemamo komentar - kazao je Zoran Birtašević u Jelenino ime.
Pa, opet čitajte između redova.     
http://karleusa.blogspot.com/     

You Might Also Like

1 comment:

  1. "Taja" je doprineo da pesma i spot budu onako "full", ali je pitanje sta su oni dogovorili pre dueta..

    ReplyDelete