Wednesday, March 03, 2010

Perez Hilton: Karleuša kao srpska Lejdi Gaga?

Najpopularniji svetski bloger i najbolji drug Lady Gage na svom sajtu objavio priču o Jeleni Karleuši, pesmi “Insomnia” i njenim sličnostima sa popularnom pevačicom. Slučajno?!?
Na najpopularnijem holivudskom sajtu “PerezHilton.com” danas je osvanula priča o Jeleni Karleuši i njenom nastupu za trenutno najjevći srpski hit “Insomnia”.


Za divno čudo, Perez je Jelenu “poštedeo” negativnih komentara i kritike, kako to obično radi, pohvalio je pesmu ali je pomenuo da je JK srpska(wanna be) Lady Gaga.
S obzirom da je u pitanju najpopularniji holivudski sajt, na kome dnevno reklama košta 70.000 dolara, Jelena je ovim tekstom dobila ogromnu reklamu na američkom tržištu.
E sad, kako to obično biva, za samo nekoliko sati tekst o Karleuši i Lady Gagi postao je najkomentarisaniji u toku današnjeg dana.
U pomenutoj diskusiji se provukla priča da je Perez Hilton ovih dana u nešto “lošijim” odnosima sa svojom najboljom drugaricom Lady Gagom, koja bez blogera ne ide ni na jedan svoj nastup, pa da ovakvim potezima i pričama samo pokušava da joj se “ušlihta” i izgladi situaciju.
E sad, da li je to istina i iz kojih razloga je Perez odlučio da pruži ovakvu reklamu pesmi “Insomnia” i Jeleni Karleuši, za sada će ostati tajna.

Tekst o JK na PerezHilton.com:
http://perezhilton.com/2010-03-03-la-serbian-wannabe-gaga

1 comment: