Tuesday, March 02, 2010

Jelena Karleuša pokupila Bokija!

JK i Boki 13

 Jelena Karleuša pokupila Bokija!

Popularni makedonski transvestit Boki13, po završetku „Velikog brata“, odlučio je da još nekoliko dana ostane u Beogradu kako bi novostečenu popularnost iskoristio na najbolji mogući način.
Pošto nema stalno prebivalište u Beogradu, Bokiju je u pomoć priskočila Jelena Karleuša, koja se čak našla i u ulozi vodiča, pokupivši ga ispred hotela u kojem je smešten, što je naš paparaco i zabeležio. Jelena je automobilom došla u pratnji svog PR-a i sačekala da skockani Makedonac sa sve štiklicama docupka do „bembare“, posle čega su se odvezli na zakazano snimanje. Ovo drugarstvo i ne čudi preterano, pogotovu ako se uzme u obzir to da se Bojan od Karleušine mame Divne u kući „Velikog brata“ nije odvajao, čak ju je nazivao „mamicom“. Znajući da je sa Karleušom provod uvek zagarantovan, ne sumnjamo da će se Boki u narednih nekoliko dana lepo provesti u Beogradu i na najbolji način promovisati svoj lik i delo.
Tešila Natu na finalu!
U toku jučerašnjeg dana, „Alo!“ je došao do novih informacija u vezi sa skandalom koji je Nataša Bekvalac izazvala na finalnoj večeri „Velikog brata“. Izvor našeg lista tvrdi da je Jelena Karleuša pokušala da uteši novosadsku pevačicu u trenucima očaja!
- Neposredno pred nastup, Jelena je otišla u Natinu garderobu i pokušala da smiri situaciju kada je videla da je Bekvalčeva u očajnom stanju. Bodrila ju je rečima da će imati dobar nastup i da treba da se smiri, međutim, kada su Natine igračice počele da histerišu, JK je napustila svlačionicu neobavljenog posla – navodi naš izvor.

No comments:

Post a Comment