Tuesday, February 16, 2010

Oskudacija!


 http://www.opera-17.com/pop/pop/wp-content/uploads/2010/02/jelena-karleusa-dusko-tosic.jpg

Jelena Karleuša moraće da zaboravi na firmirane stvari, pošto njen suprug Duško Tošić u Portsmutu zarađuje siću od 862 evra nedeljno

Da li će sada kučence Jelene Karleuše morati da nosi „luj viton“ ogrlicu i povodac, kako gazdarica izričito zahteva? Naime, srpska pevačica moraće neko vreme da zaboravi na kupovinu firmirane garderobe, pošto njen suprug, fudbaler Duško Tošić, trenutno u Portsmutu zarađuje samo 862 evra nedeljno! Povremeni reprezentativac „orlova“ tokom zimskog prelaznog roka napustio je Verder kao slobodan igrač i prešao u redove „fenjeraša“ Premijer lige za platu koja je mizerna i za srpske fudbalske klubove.
Kako preživeti sa 41.000 evra godišnje u Velikoj Britaniji pitanje je na koje će Jelena Karleuša i Duško Tošić tokom narednih meseci morati da pronađu odgovor. Pošto je srpska pevačica, koja za sebe tvrdi da je snob od rođenja, navikla na život na visokoj nozi, a to podrazumeva kupovinu firmirane garderobe, skupocenog nakita i preskupih automobila, bračni par Tošić moraće da se stisne za vreme boravka u Engleskoj, jer nedeljna primanja veziste Portsmuta nisu dovoljna ni za jednu običnu „luj viton“ torbu.
Naime, omiljena marka Jelene Karleuše izuzetno je skupa u Velikoj Britaniji. Na Ostrvu najjeftiniji modeli ove robne marke koštaju oko 850 evra, što je otprilike suma novca koju Duško Tošić zaradi za jednu sedmicu. Takođe, ovaj fudbalsko-estradni par teško da će puniti svoj životni prostor luksuznim nameštajem i plazma televizorima, jer cene ovih proizvoda premašuju nedeljna primanja srpskog internacionalca. A kučence? Moraće i ono da se zadovolji nekom jeftinijom ogrlicom.


http://www.srecica.com/wp-content/uploads/2008/10/jelena_karleusa_20471.jpg
Snob od rođenja
Jelena Karleuša je pre izvesnog vremena u jednom intervjuu priznala da je zavisnik od firmiranih stvarčica.
- Naime, ja sam snob po rođenju. Čak i u kući obične majice i trenerke moraju biti firmirane. Često volim da kažem da sam bolesno opterećena garderobom. Normalno je da u kući nosim fensi „dolče i gabana“ trenerku. Inače, malo se zna da su najskuplje trenerke na svetu „đusi“. Nose ih samo Madona, Dženifer Lopez i, naravno, ja - rekla je Jelena.

Duško Tošić od nedeljne plate može da kupi jedno od navedenog:

1 torbu „luj viton“ monogram
1 LCD televizor
2 jakne „stoun ajlend“
66 kilograma čipsa
75 kilograma goveđeg mesa
120 kilograma grožđa
600 litara benzina
721 litar mleka

- KAKO NEZVANICNO SAZNAJEMO JELENA PLANIRA DA TUZI "KURIR" ZBOG OVE GLUPOSTI 

DOWNLOAD 100% FREE SOFTWARES
DOWNLOAD

2 comments:

  1. tuzila ne tuzila istina je... pa videcemo KO laze..

    ReplyDelete
  2. istina je , JK ionako pricao oduvek samo bajke

    ReplyDelete