Monday, February 22, 2010

JK: Merka novi dom u Londonu

http://www.opera-17.com/folk/wp-content/uploads/2009/09/jk.jpg

JK: Merka novi dom u Londonu


DOK se popularna pevačica Jelena Karleuša sa suprugom Duškom Tošićem, fudbalerom koji je nedavno obukao dres engleskog Portsmuta, trenutno nalazi Londonu, gde, kako saznajemo, u elitnom delu grada obilazi kuće i merka novi dom za svoju porodicu, njen tim, u organizaciji sa „Šoumasterom“, uveliko priprema koncert za 15. maj u „Beogradskoj areni“.
Kao što smo objavili, u Beogradu će uskoro biti organizovana velika audicija za izbor plesača koji će nastupiti sa JK na koncertu. Ideja je da se potencijalni igrači prijavljuju do 1. marta na Jelenin oficijelni sajt njnjnj.karleusa.com, a pevačica će sa koreografima i saradnicima na kastingu, koji će uslediti nekoliko dana potom, odabrati najbolje koji će sa njom nastupiti u „Areni“.

3 comments:

  1. i ja merkam odavno ne samo u londonu vec i u majamiju .... xexex

    ReplyDelete
  2. Male su joj sanse da se doseli u London. Duskov status je neresen jer on igra za propali klub Portsmouth. Zato u nasem narodu i postoji izreka: Prvo skoci pa kazi HOP. Djabe je se hvalila u napred:-)

    ReplyDelete
  3. Mislim da joj je mnogo isplatljivije da se vrati u Beograd. Tamo ocigledno ima publiku...Jelena se nikad nece uklopiti u Englesku kulturu a konkurencija krestavaca na ovim prostorima je milionska tako da nema razloga da dolazi i bruka Srbe koji su se ovde godinama borili za ugled i reputaciju.

    ReplyDelete