Thursday, January 21, 2010

JK u žalosti: Sahranila sam estradu! (Video)

Jelena Karleuša u emisiji “Ami G Show” na televiziji Pink otkrila da je u žalosti jer je singlom “Insomnia” sahranila celu estradu.





Pop pevačica Jelena Karleuša, u sredu veče, bila je ekskluzivni gost emisije “Ami G Show” u kojoj je otkrila veliki broj zanimljivosti o kojima poslednjih dana mediji naširoko pišu.
Već na početku emisije, pop diva je otkrila da se za ovu prilku obukla adekvatno, u crno, jer je u žalosti.
Naime, pevačica je objasnila Ognjenu Amidžiću da je žalost nastala kao posledica obaranja rekorda njenog novog singla “Insomnia” koji je sahranio estradu!
Ognjen je Jeleni priredio iznenađenje, pa je tako u studio ušetao i hrvatski stilista Marko Grubnić, koji je kod naših suseda poznat i kao veliki fan lika i dela JK.
Opera17 je već pisala o tome da je poznati stilista, kupio prase koje je nazvao Donatela Versace, i koje je planirao da pokloni Jeleni, kao zamenu za pokojnu Rihannu, što je i učinio u emisiji.


Pored Modnog Mačka, gosti iznenađenja su bili Jovana i Manuel, bivši ukućani kuće “Velikog Brata”.
Jovana je iskoristila priliku da još jednom kaže da joj je velika želja da ostane u javnom poslu i da će se svojski potruditi, dok je Manuel u svom fazonu izjavio:
- Pričaju da sam glup. Mislim da to što sedim u najgledanijoj emisiji, sa najpopularnijom pevačicom u našoj zemlji govori suprotno.
Nakon ukućana “Velikog Brata” u studio televizije Pink je ušetao popularni makedonski voditelj Boki 13 koji je odevnom kombinacijom šokirao publiku ali i Manuela koji je samo kratko prokomentarisao da nije oduševljen onim što vidi.
Boki13 je svoje poštovanje prema Jeleni Karleuši izrazio tako što je na ramenu svoje odevne kombinacije našio inicijale JK napraveljene od kristala i izjavom: - Ona je jedina i najveća kraljica na Balkanu.


Jelena je u emisiji odgovarala na pitanja koja je izvukla iz Ognjenovog bubnja, a svakako jedno od najaznimljivijih pitanja je bilo: Da li bi ste voleli da je neka Cecina pesma Vaša?
- Ceci piše Marina koja radi najbolje tekstove i ima zaista mnogo lepih pesama, ali baš smo ja i Marina skoro pričale da je njeno remek delo “Idi dok si mlad”.
U nastavku iznenadnih pitanja pevačica je izvukla i pitanje: Da morate da odaberete sa kim bi ste bili na pustom ostrvu sa Sekom ili sa Darom?
- Ja bih išla na pusto ostrvo sa obe, ali bih se vratila sama – rekla je šaljivo Jelena što je izazvalo buru smeha i aplauza kod publike.
Pevačica je u daljem toku razgovora otkrila da bi ona otišla sa njima, ali da sumnja da bi je njih dve prihvatile u ekipu, pa bi njih ostavila na pustom ostrvu da se zabavljaju, a ona se vratila sama.



No comments:

Post a Comment