Monday, February 01, 2010

Francuzi hoće Karleušu





Francuzi hoće Karleušu



Pop diva Jelena Karleuša napravila je veliki medijski proboj u Grčkoj, Nemačkoj, Mađarskoj za čije je magazine dala veliki broj intervjua, a da gde god se pojavi, ostavlja veliki utisak, potvrđuju i Francuski mediji.
Jelena je u njihovoj zemlji veoma poznata, a pre dve godine, nakon što je fudbalski klub njenog supruga Duška Tošića osvojio Kup Francuske, JK je u to ime otpevala dve pesme na stadionu pred oko 100.000 ljudi.
Da je pevačica ostavila veliki utisak na tamošnju publiku, govori i činjenica da jedan od najčitanijih francuskih portala “PtitBlog.net” redovno obaveštava svoje čitaoce o novim dešavanjima u Jeleninoj karijeri i životu, pa su tako tamošnjoj publici, nakon albuma “JK Revolution” predstavili i njen novi singl “Insomnia” i najavili koncert u “Beogradskoj areni”.
Kako kažu, Jelena je lepša verzija svetski poznate Lady Gage, a njen novi singl su ocenili kao izuzetno zarazan, zanimljiv i hitičan.
Jelenu su predstavili kao najveću balkansku zvezdu, senzualnu i provokativnu, a da je popularna pevačica zanimljiva i njihovim čitaocima govore komentari na tekstove, u kojima plavokosu seks bombu porede sa najvećim svetskim zvezdama i poručuju Srbiji da treba da bude ponosna na nju, kao i da bi bilo fantastično da snimi nešto i za njihovo tržište.

No comments:

Post a Comment