Saturday, December 26, 2009

VB: Karlo, Radašin i Đorđe – Trandže (Video)

Kuća “Velikog Brata” pretvorila se u veliki studijo sa sve ogromnom gramofonskom pločom, režiserom i tri trandže. Da, krenulo je snimanje spota “Slatka Mala”.

Novogodišnji zadatak koji su ukućani “Velikog Brata” dobili ispostavio se kao izuzetno zanimljiv. Naime, ukućani su započeli sa akcijom da prekopiraju spot Jelene Karleuše za pesmu “Slatka Mala” što je kuću na Košutnjaku pretvorilo u pravi studijo.

Scenografija, garderoba, perike su na sve strane po kući, a ukućani se odlično zabavljaju dok snimaju scene za spot.

Jovana u spotu glumi Jelenu Karleušu, odnosno “Slatku Malu”, i uz pomoć ostalih cimera pokušava da što bolje dočara i odglumi svoj zadatak. Danica, koja je zadužena za stajling, šminku i frizuru se potrudila da starleta što više zaliči na svog idola, dok Đorđe snima scene za spot.

Naravno, ništa ne može da prođe i bez kreativnog direktora, Dragice, koja nadgleda situaciju i Jovani daje instrukcije kako bi spot ispao što bolje.

- Pomeri levu nogu. Napući se još malo. Ajde sad malo nabudži sise – savetovala je Dragica.

No, svakako, gledaocima, a i samim ukućanima će biti najzanimljiviji Karlo, Radiša i Đorđe koji su maskirani u trandže, u haljinama, štiklama, našminkani i sa perikama na glavama igrali na podijumu. No, da mi ne dužimo, pogledajte video zapise.

KARLO, RADAŠIN I KARLO – TRANDŽE

JOVANA KAO JK!


JK: Moju prasicu Rijanu je pojeo zli vuk

Pop pevačica Jelena Karleuša ponovo je šokirala publiku kada je na svom Facebook profilu objavila da je njen ljubimac, prasica Rijana uginula.

Muzička zvezda Jelena Karleuša Tošić šokirala je domaću javnost kada su se pojavile fotografije kako na povocu šeta svog novog kućnog ljubimca – prasicu, koja je dobila ime Rijana, umotanu u Louis Vuitton ešarpu.

No, samo nedelju dana kasnije, pevačica je putem svog Facebook profila objavila sledeće: – Sa žaljenjem moram da vas obavestim da je moju prasicu Rijanu pojeo zli vuk. Uvek ću se sećati moje lepotice…

Nakon ovog tužnog događaja, Jelena je nastavila punom parom da sprema spektakularan nastup za finale “Velikog Brata” gde će publici prezentovati novu pesmu “Insomnia”.
Na temu pokojnog ljubimca više ne želi da govori, a njen PR Zoran Birtašević rekao nam je sledeće:

- Jelena Karleuša ne želi da više pominje svog pokojnog ljubimca. Sada je zauzeta oko pripreme promocije svoje najnovije pesme “Insomnija” koja će biti izvedena u sredu, 30. decembra, u toku finalne večeri rijaliti šoua “Veliki brat”.

Monday, December 14, 2009

JK razvalila “Nachtwerk”

Pop diva Jelena Karleuša održala je još jedan koncert za pamćenje u bečkoj diskoteci „Nachtverk“.

Najpopularnija srpska pop pevačica Jelena Karleuša proteklog vikenda ponovo je učinila da grandiozna diskoteka “Nachtwerk” bude dupke puna.

- Jelena je napravila apsolutno neponovljivu atmosferu u klubu. Uz veliki broj svojih hitova, svetski performans i atraktivan stajling publika je uživala sve do ranih jutarnjih časova

Furiozna JK se na nastup pojavila, kao što je već navikla svoju publiku, savršeno stilizovana u pratnji dve atraktivne igračice, a da je “Nachtwerk” te večeri bio tesan za sve one koji su želeli da prisustvuju koncertu potvrđuje i naš izvor:

- Zbog prevelikog interesovanja mnogo Jeleninih fanova te večeri nije uspelo da uđe u krcati klub Nachtwerk. U jednom momentu morala je da reaguje i austijska policija kako bi sprečila eventualni incident

Po završetku nastupa masa ljudi pohrlila je u bekstejdž da se fotografiše sa svojom ljubimicom a među njima je bio i mladić koji je na ruci istetovirao inicijale JK i svojski se potrudio da “skine” imidž svog idola.

Sunday, December 13, 2009

GLASAJTE ZA JELENU U KATEGORIJI "NAJ PEVACICA 2009



GLASAJTE ZA JELENU U KATEGORIJI "NAJ PEVACHICA 2009
klikni ovde


Jelena Karleusa - Ko ovu dramu rezira (Nedeljno popodne kod Lee Kis) [UZIVO]


Jelena Karleuša Ko Ti To BaJe 2009


Jelena Karleuša prošetala prase! Hit Foto!

Pop diva Jelena Karleuša prošetala je svog novog kućnog ljubimca, najveći hit u svetu, prase koje je uvila u “Louis Vuitton” maramu.

Nakon Davida i Victorie Backham, i domaća modna ikona, Jelena Karleuša domaćoj javnosti predstavila je svog novog kućnog ljubimca – prase.

JK je prase prošetala po gradu na povodcu, a kako i priliči zvezdi njenog kalibra, svog ljubimca je uvila u “Louis Vuitton” maramu. Divu i prase u šetnji gradom uslikao je paparazzo tabloida “Scandal”, a Jelena je za pomenuti magazin objasnila kako je nabavila prase.

- Napravili smo kasting na jednoj farmi u blizini Beograda. Da bi postalo moj kućni ljubimac, prase je moralo da pokaže istančan ukus za prave stvari. Dakle, sa jedne strane je bio fejk “Louis Vuitton”, a sa druge strane pravi i svako prase koje je prepoznalo originalni komad ušlo je u dalje takmičenje. Sledeći zadatak je bio test muzikalnosti i poseldnji – debljine – izjavila je JK za “Scandal”.

Malo prase još uvek nema svoje ime, a JK je rekla da će ga sigurno dobiti po nekoj javnoj ličnosti. S obzirom da je neodlučna, pozvala je svoje fanove i čitaoce “Scandala” da joj pomognu u toj odluci. Imate Vi neki predlog?