Sunday, June 28, 2009

Godišnjica braka Jelene Karleuše i Duška Tošića

Pre tačno godinu dana, na veliki srpski praznik Vidovdan, venčali su se pop diva Jelena Karleuša i fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić. Zaklevši se na vernost otpočeli su svoju životnu bajku i holivudsku priču na srpski način.

Kruna njihove ljubavi je svakako rađanje njihove ćerkice Atine Tošić koja važi za najpopularniju poznatu bebu, a ove godine će mala Atina kao rođendanski poklon dobiti seku ili batu jer je JK ponovo ostala u drugom stanju.

Da, se podsetimo glamurozna svadba u vrednosti od 100.000 evra održana je u velelepnoj bašti s bazenom hotela „Prezident“ u Kovilovu. Kao ikona ekstravagancije, JK se svakako potrudila da njeno venčanje bude istinski spektakl za sve zvanice.

Kao što se i očekivalo od najveće zvezde u zemlji, JK je bila obučena u ekstravagantnu haljinu od bele svile i bleštavih cirkončića, koju je sama kreirala.

Jelena se tada prošetala 22 metra dugačkom pistom na vodi, nakon čega je sa Duškom razmenila zavete i „bulgari“ burme vredne 5.000 evra. Jelenina majka, Divna Karleuša, nije uspela da obuzda suze slušajući svoju ćerku kako izgovara „sudbonosno da“. Prisutan je bio i mladin otac, penzionisani general srpske policije Dragan Karleuša, koji je, kako to običaji nalažu, ćerku doveo do oltara.

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki. Iskoristiću priliku da preko najtiražnijeg magazina o poznatima zahvalim svima koji su moje venčanje učinili neponovljivim - rekla je tada JK!

Opera17 pop ikoni Jeleni Karleuši i fudbaleru Dušku Tošići čestita godišnjicu braka i želi im još mnogo uspešnih i srećnih zajedničkih godina.

JELENA KARLEUŠA - ZAJDI, ZAJDI


Saturday, June 27, 2009

Folk zvezda u pratnji tetke i majke viđena u dečjoj bolnici: Brižna mama Jelena

http://69.73.159.248/images/svetestrade/sr/1/8/4018.jpg

Mala Atina Tošić je pre dva dana imala zdravstvenih problema zbog čega je nakratko bila primljena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici. Nju je dovela mama Jelena Karleuša sa kojom su u pratnji bili i njena majka Divna, kao i tetka Danijela koja je medicinski radnik.

Gradom su odmah počele da kolaju priče zbog čega je mala Atina dovedena u bolnicu, ali je naš izvor blizak ovoj pevačici potvrdio da je reč o banalnom razlogu.
- Atina je prehlađena, pa je Jelena iskoristila svoje veze preko tetke da je pregledaju lekari u Tiršovoj. Međutim, ništa nije ozbiljno, pa je dete pušteno na kućno lečenje – rekao je za „Alo!“ Karleušin prijatelj.
Jelena Karleuša nije želela da komentariše ovaj slučaj.
Mala Atina Tošić je pre dva dana imala zdravstvenih problema zbog čega je nakratko bila primljena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici. Nju je dovela mama Jelena Karleuša sa kojom su u pratnji bili i njena majka Divna, kao i tetka Danijela koja je medicinski radnik.

Gradom su odmah počele da kolaju priče zbog čega je mala Atina dovedena u bolnicu, ali je naš izvor blizak ovoj pevačici potvrdio da je reč o banalnom razlogu.
- Atina je prehlađena, pa je Jelena iskoristila svoje veze preko tetke da je pregledaju lekari u Tiršovoj. Međutim, ništa nije ozbiljno, pa je dete pušteno na kućno lečenje – rekao je za „Alo!“ Karleušin prijatelj.
Jelena Karleuša nije želela da komentariše ovaj slučaj.


JK i Duško Tošić - Put u divnu budućnost

Jelena Karleuša i Duško Tošić na Vidovdan proslaviće godišnjicu svog braka, i povodom te prilike dali su ekskluzivnu ispovest za časopis Story, a sve to, začinjeno novim fotografijama koje je uradila Milena Rakočević, ćerka poznate kreatorke Verice Rakočević.

U ekskluzivnom intervju za časopis Story, pop pevačica JK je otkrila da trenutno radi na Diamond Collection-u koji će se pojaviti u prodaji u toku sledećeg meseca, te kako je u planu da odmah nakon porođaja krene sa radom na novom albumu.

Jelena priznaje da su joj obe trudnoće podjednako naporne, posebno što je između prve i druge trudnoće prošlo samo tri meseca. Iako publika i mediji možda očekuju da je ona razmažena trudnica, Jelena kaže da nije razmažena i da joj ništa ne pada teško, kao i da obe trudnoće herojski podnosi.

Obzirom da je Atinu rodila carskim rezom, JK otkriva da će se ponovo poroditi istim putem, i to na isti dan, odnosno na Atinin rođendan:

- Najverovatnije ćemo napraviti Atini rođendansku žurku, a kada je uspavam, odoh u bolnicu da joj rodim batu ili seku. Kada se ujutru probudi, čekaće je iznenađenje - kaže JK.

U pomenutom intervjuu, sedam godina mlađi Duško, čitaocima je otkrio tajnu kako mu pošlo za rukom da ukroti najveću srpsku zvezdu:

- Lako sam rešio svoju ljubomoru, Jeleni sam zabranio sve izlaske bez mene. Nije lako imati najpoželjniju ženu u Srbiji. Na kraju krajeva i trudnoća je takođe super recept za kroćenje ovakvih lavica kao što je Jelena - rekao je Verderov fudbaler.

Da ni pevačica, koja važi za jednu od najseksipilnijih srpkinja, nije imuna na ljubomoru, govori njeno priznanje - Nekad sam strašno ljubomorna bez razloga, pa ga ponekad proveravam, špijuniram, uhodim, ali Duško prolazi na testovima. Ljubomora je dokaz moje ljubavi. On je moj i božiji.

Šta su još otkrili Jelena i Duško u svojoj ekskluzivnoj ispovesti saznajte u novom Story-ju koji je od danas u prodaji.

JK i Duško Tošić na svadbi fudbalera!

Fudbaler Igor Matić za vikend je stao na ludi kamen, a svakako najveću pažnju izazvao je dolazak pop pevačice Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića.

Slavlje je upriličeno na splavu „Ada“ na zemunskom keju, a veliki broj Matićevih prijatelja i kolega došao je da uveliča ovaj za njega radostan dan, a obzirom da su Duško i Igor već par godina prijatelji, njegov dolazak na svadbu sa suprugom bio je očekivan.

Goste je uveseljavao Darko Radovanović koji je za ovaj angažman inkasirao čak 5.000 evra.

JK se slikala za omot Diamond Collection-a

Dupli cd najvećih hitova Jelene Karleuše pod nazivom Diamond Collection pojaviće se u prodaji u toku sledećeg meseca, a JK je juče uradila fotografije za omot pomenutog albuma.

U studiju Miše Obradovića, Jelena Karleuša uradila je set novih provokativnih fotografija koje će ispratiti izlazak duplog diska njenih najvećih hitova u toku petnaestogodišnje karijere. Iako je u sedmom mesecu trudnoće Jelena i dalje izgleda savršeno.

Pored starih hitova u remasterizovanoj verziji, Jelena je za Diamond Collection izdanje u saradnji sa već proverenih timom - Atelje Trag i Marinom Tucaković pripremila i jednu novu pesmu, za koju, oni koji su je čuli, tvrde da će biti najveći hit ovog leta.

- Na albumu će biti i jedna nova pesma, nešto novo, a opet će svi znati da je JK. Dakle, JK sa prepoznatljivim elementima, ali opet korak ispred. Novi zvuk, ali sa mojim pečatom - rekla je JK za emisiju City.

SLIKANJE ZA DIAMOND COLLECTION


JK u Nemogućoj Misiji

Pop diva JK, i u sedmom mesecu trudnoće izgleda perfektno, a trudnoća je ne sprečava da bude aktivna kao i obično, pa ćemo je sledeće srede na TV Pink gledati kao gošću u emisiji ”Nemoguća misija”.

Jelena je u emisiju pozvana da bi zajedno sa voditeljima komentarisala skrivenu kameru koju joj je “Nemoguća Misija” namestila još pre tri godine. Naime, pevačica je putovala u Bosnu, na dodelu nagrada “Oskar Popularnosti” da bi primila nagradu za pevačicu godine, a ekipa skrivene kamere joj je namestila priču da je u hotelskoj sobi postavljena kamera koja ju je snimala sve vreme.

JK je u emisiji priznala da se uplašila kada joj je Tatijana Vojtahovski, PR televizije PInk saopštila da poseduje snimak od kog joj zavisi dalja estradna karijera. Na sreću,pa je bila reč o skrivenoj kameri.

- Trudnoća me je spustila na zemlju i sada me više nećete čuti da pričam o avionima i kamionima ili, kao što sam u “Nemogućoj misiji” koja mi je nameštena, isticala da me je u Banjaluci čekao “hamer”. Sad mi je sve to nekako klinički što je dokaz da sam u međuvremenu sazrela -rekla ja JK!

Thursday, June 04, 2009

JK odlepila na poklon - BMW Z4

Duško Tošić se zaista potrudio da svojoj dragoj supruzi, pop divi Jeleni Karleuši ulepša godišnjicu braka, i za tu priliku joj poklonio najnovijeg luksuznog BMW-og roudstera Z4.

Jelena Karleuša tako je postala prva vlasnica luksuznog automobila u našoj zemlji jer je reč o autu čija je prodaja tek počela širom Evrope. Cena BMW-a Z4 nije poznata, ali znalci procenjuju da će u našoj zemlji biti oko 80.000 eura.

Naravno, Jelena je full namontirana, prozujala Beogradom u svom novom automobilu, a za magazin Story, rekla je sledeće:

- Ostala sam bez teksta kada sam videla šta mi je Duško poklonio za godišnjicu braka. Vrištala sam i skakala od sreće. Pitala sam se kojim poklonom da mu uzvratim, možda da mu kupim avion! Šalu na stranu, najlepši poklon od mene će dobiti u septembru kada ću na svet doneti još jednog malog Tošića.