Saturday, May 16, 2009

JK Images





KARLEUŠA ŠTA JE SA KOLENIMA?




Na koktelu upriličenom posle revije Marijane Mateus u foajeu hotela „Hajat“ Jelena Karleuša nije prošetala samo zaobljeni stomačić, već i još ponešto. Ono čemu se nismo nadali. Odevena u atraktivni 'aljetak, pokazala je da joj trudnički stomačić lepo stoji, ali se to nikako ne bi moglo reći i za noge. Izgleda da je kontroverzna JK pripremajući se za dolazak na pomenutu reviju bila toliko zaokupljena „gornjim trapom“ da je u potpunosti zaboravila bar da baci pogled na deo tela koji haljina ne prekriva. Jer, da je to učinila, sumnjamo da bi sebi dozvolila taj "luksuz" da svima prisutnima, pa čak i sedmoj sili, kao na tacni servira svoja kvrgava kolena. No, pitanje je otkud Karleuši ovakvi „deformiteti“ na nogama. Ili ih je dosad vešto prikrivala, ili... Pred dolazak u „Hajat“ na kukuruzu sigurno nije klečala, jer je prilikom boravka u kući Velikog brata nekoliko puta sama naglasila kako ni na krevet neće da legne ukoliko ne rasprostre svilenu posteljinu. A možda ni svila ni kadifa više nisu kao nekada...



JK i Atina bodrile Duška - Fotke

Duška Tošića, igrača nemačkog Werdera iz Bremena, u nedelju, na utakmici protiv Hamburga, s tribina bodrila je supruga Jelena Karleuša i kćerka Atina Tošić.

Pop pevačica Jelena Karleuša i osmomesečna Atina Tošić bodrile su Duška Tošića u nedelju popodne u meču njegovog tima Werder protiv Hamburga.

Ranije, Jelena je na utakmice išla sama, ili u društvu Duškove sestre, a sada kada je mala Atina malo porasla, JK je redovno vodi na utakmice da bodri svog oca i njegov tim.

JK, u kojoj mnoge srpske pevačice vide svojevrstan uzor, kopiraju njen stil oblačenja, i na pomenutoj utakmici izazvala je veliku pažnju navijača i nemačkih novinara, a ukoliko pogledate fotografije, biće vam jasno i zašto.

JK kupila “Chanel” torbu od 3.000 eura

Najpopularnija pop pevačica Jelena Karleuša zajedno sa svojim saradnicima poslednjih par meseci priprema “Diamond Collection” - kolekciju hitova kojom će obradovati svoje fanove, a u međuvremenu i dalje opravdava titulu najveće srpske modne ikone.

Dok Jelenini saradnici vredno rade da bi “Diamond Collection” zvučao što bolje, kao i na potpuno novoj pesmi, kojom JK planira da obraduje sve kupce njene kompilacije hitova, Jelena uživa u svojoj drugoj trudnoći sa suprugom Duškom i kćerkicom Atinom u Bremenu, a trudnoća je ne sprečava da i dalje promoviše aktuelni album “JK Revolution” širom Evrope.

Na pomenutim fotografijama, sem što možete primetiti da JK izgleda fenomenalno, da i dalje ima odličnu liniju, iako je u petom mesecu trudnoće, apsolutno ne možete a da ne primetite “Chanel” torbicu koju JK drži u rukama.

U pitanju je Chanelova torbica iz najnovije kolekcije koja je apsolutni svetski hit. JK je poznata kao modna ikona broj jedan u Srbiji pa onda nije za čuđenje što je upravo ona prva prošetala Chanelovu torbicu koja je za kratko vreme postala zaštitni znak svetskih zvezda.

Da JK ne oseća posledice svetske ekonomske krize govori činjenica da je za pomenutu “Chanel” torbicu JK iskeširala oko fenomenalnih 3.000 eura. Svaka Čast!