Sunday, December 13, 2009

Jelena Karleuša prošetala prase! Hit Foto!

Pop diva Jelena Karleuša prošetala je svog novog kućnog ljubimca, najveći hit u svetu, prase koje je uvila u “Louis Vuitton” maramu.

Nakon Davida i Victorie Backham, i domaća modna ikona, Jelena Karleuša domaćoj javnosti predstavila je svog novog kućnog ljubimca – prase.

JK je prase prošetala po gradu na povodcu, a kako i priliči zvezdi njenog kalibra, svog ljubimca je uvila u “Louis Vuitton” maramu. Divu i prase u šetnji gradom uslikao je paparazzo tabloida “Scandal”, a Jelena je za pomenuti magazin objasnila kako je nabavila prase.

- Napravili smo kasting na jednoj farmi u blizini Beograda. Da bi postalo moj kućni ljubimac, prase je moralo da pokaže istančan ukus za prave stvari. Dakle, sa jedne strane je bio fejk “Louis Vuitton”, a sa druge strane pravi i svako prase koje je prepoznalo originalni komad ušlo je u dalje takmičenje. Sledeći zadatak je bio test muzikalnosti i poseldnji – debljine – izjavila je JK za “Scandal”.

Malo prase još uvek nema svoje ime, a JK je rekla da će ga sigurno dobiti po nekoj javnoj ličnosti. S obzirom da je neodlučna, pozvala je svoje fanove i čitaoce “Scandala” da joj pomognu u toj odluci. Imate Vi neki predlog?

No comments:

Post a Comment