Thursday, October 01, 2009

Карлеуша је старија госпођа


Њено време је прошло и она мора да се помири са тим


Анкета на порталу Фолк новости, којом се тражило од посетиоца овог сајта да изаберу најпровокативнију фолк звезду, донела је неочекиван резултат. На првом месту, испред фолк диве и, како је многи називају „мале од скандала“, Јелене Карлеуше, нашла се њена много мање популарна колегиница, Сандра Африка.
Осим тога што су резултати гласања крајње сумњиви, ово не би било толико занимљиво да после њиховог објављивања победница није имала спреман коментар на рачун до сада непревазиђене ЈК.
– Шта да кажем, гласови публике су рекли све. Време Јелене Карлеуше је прошло и мора да се помири са тим. Она је сада старија госпођа, има двоје деце, у браку је, то је све живот – немилосрдна је секси бринета.
Наиме, рекордан број гласача портала, који је познат по сличним анкетама, ову занимљиву титулу доделио је Сандри Африци. Сандра, која воли у свакој прилици да покаже своје телесне атрибуте, освојила је 18.000 гласова.
Након више од месец дана гласања, високо друго место припало је Јелени Карлеуша, са освојених 30,99 % гласова од укупно 30 000 анкетираних.
У жељи да чујемо одговор на провокацију њене колегинице, позвали смо Јелену Карлеушу, која је само кратко поручила да нема коментар.

KAKO DA NE !!! POGLEDAJ BOLJE

http://lh5.ggpht.com/_TCcL0iINEU0/SlyVpm0-gmI/AAAAAAAAAE0/ikoU2_cbmxE/s640/jelena-karleusa-trudnica-bez-bebe.jpg

No comments:

Post a Comment