Prva slika Nike Tosic!

10:25 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments


Muzička zvezda Jelena Karleuša prošle nedelje na svet je donela još jednu ćerkicu kojoj je u dogovoru sa suprugom dala ime Nika po grčkoj boginji pobede. Nedelju dana kasnije Jelena ponosno priznaje da Nika ipak liči na nju!Jelena Karleuša konstantno je u centru pažnje i nacija pomno prati sve što se dešava u njenom životu pa je sa velikom znatiželjom ispratila i rođenje njene druge ćerkice - Nike. Jelena i Duško su na dan rođenja odlučili da ćerkici daju ime Nika po grčkoj bogini pobede i trijumfa.

- Za mene i mog supruga imena i njihova simbolika, kao i originalnost mnogo znače, i zbog toga smo ćerkici dali ime Nika, po grčkoj boginji pobede koja je u grčkoj mitologiji bila povezana za Atinom, boginjom mudrosti - izjavila je Jelena za Story.

I dok je Atina mali Duškov klon, a u prvom momentu se činilo da će i Nika ličiti na oca, nedelju dana nakon porođaja JK ističe da Nika ipak više liči na nju, da je prava mini Jelena.

- Nika liči na mene i zbog toga sam jako ponosna - rekla je Jelena za magazin Story, dodavši da je Atina oduševljena svojom živom lutkicom, sestricom koju je dobila kao rođendanski poklon.

Popularna pevačica je u petak napustila porodilište i trenutno uz svoja dva mala anđela uživa u njihovom porodičnom domu gde joj u brizi oko Atine i Nike pomaže presrećna baka Divna.

You Might Also Like

0 comments: