Wednesday, September 09, 2009

Lumperajka za rođenje ćerke!

Suprug pop pevačice Jelene Karleuše, fudbaler Duško Tošić nakon saznanja da je postao otac po drugi put u društvu prijatelja i kumova lumpovao na beogradskom splavu “Akapulko”.

Nakon što je saznao da se njegova supruga Jelena Karleuša porodila i da je na svet donele zdravu i pravu ćerku, koja je dobila ime Nika, po grčkoj boginji pobede, fudbaler Duško Tošić organizovao je veliku lumperajku na beogradskom splavu “Akapulko”.

U društvu kumova i prijatelja mladi tata lumpovao je do duboko u noć, a za dobar štimung bili su zaduženi Darko Radovanović, koji je pevao i na Jeleninoj i Duškovoj svadbi, i Željko Šašić.

- Poznati fudbaler imao je veliki razlog za slavlje jer je dobio još jednu ćerku - Niku, koja se rodila na isti dan, 7. septembra, kao i njena godinu dana starija sestra Atina. Njegovi prijatelji i kumovi nazdravljali su čitavo veče, a onda su mu u jednom trenutku pocepali majicu, što je u našem narodu običaj tokom proslave rođenja deteta - rekao je izvor dnevnog lista Kurir.

Nakon lude žurke i proslave rođenja druge ćerkice, fudbaler je morao da se vrati za Nemačku zbog obaveza koje ga čekaju u klubu “Verder”, ali kako je JK već priznala, i druga ćerka je njegov klon kada je izgled u pitanju, pa Duško svakako ima razlog više da bude zadovoljan i ispunjen.

No comments:

Post a Comment