Monday, September 21, 2009

Jelena Karleuša: Moja mala boginja pobede

Prvi put nakon rođenja ćerkice Nike, muzička zvezda Jelena Karleuša samo za Story otkriva kako je protekao porođaj kojem je prisustvovao i njen suprug fudbaler Duško Tošić i koliko se Atina obradovala sestrici

Jelena Karleusa i cerka Nika

Po pažljivo osmišljenom planu muzička zvezda Jelena Karleuša prošlog ponedeljka, odmah nakon prve rođendanske žurke svoje starije ćerkice Atine, otišla je sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, u porodilište Narodni front gde je carskim rezom na svet donela svoju drugu ćerkicu Niku. Atraktivnu pevačicu i ovog puta porodio je upravnik čuvene bolničke ustanove dr Dušan Stanojević koji je pažljivo vodio i njenu prvu trudnoću, a bebica koja je pri rođenju imala 3. 450 grama dobila je najveću ocenu lekara 10/10.

Iako su mesecima unazad razmišljali o imenima za svoju drugu devojčicu, slavni supružnici tek su na dan rođenja ćerkice odlučili da joj daju ime Nika po grčkoj boginji pobede i trijumfa.

- Za mene i mog supruga imena i njihova simbolika, kao i originalnost mnogo znače i zbog toga smo ćerkici dali ime Nika, po grčkoj boginji pobede koja je u grčkoj mitologiji bila povezana sa Atinom, boginjom mudrosti – ekskluzivno za Story samo nekoliko dana nakon porođaja priča slavna pevačica i nastavlja:

- Porođaj carskim rezom koji je i ovog puta izveo doktor Dušan, protekao je savršeno, a epiduralnu injekciju mi je dao čuveni anesteziolog Miša Pastar. Sav bol koji sam osećala i svi životni problemi nisu ništa u poređenju sa srećom koju smo moj suprug i ja doživeli kada je na svet došla naša druga ćerka. Nažalost, zbog lošeg zdravstvenog stanja i pre i posle porođaja, morala sam da primim transfuziju, ali postoperativni tok sada prolazi odlično. Međutim, trpim veliki pritisak medija koji mi ne dozvoljavaju miran oporavak, ali se nekako borim i sa tim – kaže JK koja je samo nekoliko dana po rođenju Nike, bez trunke šminke i u bolničkoj spavaćici izgledala jednako lepo kao i u svojim najsjajnijim izdanjima.

Tokom porođaja uz Jelenu je bio njen suprug, čuveni fudbaler nemačkog Verdera koji je prvi imao priliku da vidi njihovu drugu mezimicu. On je iste večeri organizovao proslavu za najbliže prijatelje na jednom prestoničkom splavu, a kasnije se pocepan vratio u bolnicu kako bi se još jednom uverio da se njegove dve princeze dobro osećaju. Ponosni tata je zbog poslovnih obaveza ubrzo morao da se vrati u Nemačku, a njegove tri gracije će ga, čim se Jelena malo oporavi i Nika ojača, uskoro tamo posetiti.

- Jedva čekam da opet stanem na noge i sa našim princezama odem kod supruga koji nas sa nestrpljenjem čeka – iskrena je srpska ikona stila koja otkriva da je njena mlađa ćerkica mini Jelena, za razliku od Atine koja je likom preslikani tata:

- Nika liči na mene i zbog toga sam veoma ponosna – istakla je za Story popularna pevačica i otkrila da je Atina oduševljena svojom živom lutkicom, sestricom koju je dobila kao najlepši rođendanski dar.

Lepa mama prošlog petka je izašla iz porodilišta i trenutno se oporavlja u toplom porodičnom domu gde joj u brizi o dva mala anđela nesebičnu pomoć pruža njena majka i presrećna baka Divna. Međutim, energična muzička zvezda neće dugo odmarati budući da je očekuje puno poslovnih izazova: priprema modnog priručnika koji planira da objavi do kraja godine, kao i jubilarnog desetog albuma koji bi trebalo da izda na proleće 2009, ali i organizacija spektakularnog koncerta u Beogradskoj areni zakazanog za maj kojim će proslaviti 15 godina blistave karijere.

No comments:

Post a Comment