Friday, September 04, 2009

Broji sitno do porođaja

FOLK pevačica Jelena Karleuša na društvenom sajtu „Fejsbuk“ odbrojava dane do porođaja, koji je zakazan za ponedeljak. Intrigantna pevačica planira da ćerki Atini, koja je prohodala
pre nekoliko dana, za prvi rođendan daruje najlepši poklon - sestru.
- Nakon što uz pompeznu žurku proslavimo Atinin rođendan, ušuškaću ćerku u krevetac i reći joj da mama ide da joj donese najlepši poklon - rekla je supruga fudbalera Duška Tošića, koja će se i ovoga puta poroditi u Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“ u Beogradu.
JK, inače, nije mirovala tokom trudnoće. Osim kompilacije najvećih hitova, koju je nedavno izdala za „Siti rekords“, i novog singla, koji će predstaviti posle porođaja, vredno je pripremala i modni priručnik.
- Biće to svojevrsni pravilnik o modi i životnom stilu, koji će obilovati mnogobrojnim savetima kako pravilno razviti modni ukus, pronaći sopstveni stil, šta su početničke greške... Sve će biti objašnjeno na veoma duhovit, jasan, i direktan način. Ova knjiga će imati mnogo fotografija, skica i crteža. Ne očekujte suvoparno i dosadno štivo. Sve će biti prožeto situacijama iz realnog života, sa mnogo loših i dobrih primera, koje će vas razonoditi, dok saznajete nešto novo o magičnom svetu mode i modnih pravila - napisala je JK na svom profilu.

No comments:

Post a Comment