Tuesday, September 08, 2009

Atina proslavila prvi rođendan! Foto!

Pop pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić pre tačno godinu dana postali su roditelji Atine Tošić. U čast proslave njenog prvog rođendana organizovali su veliku zabavu za Atinu i njene drugare.

Život furiozne JK i Duška dobio je totalno drugačiji smisao kada su se ostvarili kao roditelji. Imajući u vidu popularnost poznatog para, ne treba da čudi što je slika male Atine, jedan dan nakon rođenja, osvanula na svim naslovnicama dnevnih novina.

Atina Tošić trenutno je najpopularnija beba u zemlji, a naslovnica Story-ja povodom njene rođendanske žurke svakako je samo jedna u nizu.

Na pitanje kako je protekla Atinina prva žurka, JK kaže:

- Ludo i nezaboravno. Na sve strane bili su pokloni, torte, kolači, baloni, gomila dece, vriska i cika, klovn…. Jedan opšti haos. Atina je tortu jela ručicama, a zatim ih je brisala o haljinicu. Potom je jela i konfete sve dok nisam primetila šta radi, duvala je u trubicu, vrištala od sreće i uživala u druženju sa decom. Ipak, klovn joj je bio najzanimljiviji - rekla je JK za magazin Story.

Iako je Atina rođena 07. septembra JK je napravila plan da rođendan proslave malo ranije, a da na dan njenog rođenja malu slavljenicu ušuška u krevetić, ode do bolnice i donese joj najlepši poklon na svetu - sestru!

- Atina je oduševjena decom, veoma je druželjubiva i željna društva pa sam sigurna da je najsrećnija što je od mame i tate dobila sestru na dar. Još je mala da bi shvatila veličinu poklona, ali jedna drugoj biće najbolje drugarice i oslonac u životu. Deliće sve i zajedno će odrastati učeći jedna od druge.

Novi broj magazina Story za koji je JK dala ekskluzivnu ispovest od danas je u prodaji, a Jelena je u ponedeljak veče po drugi put postala majka. Nešto nakon 22 časa rodila je devojčicu kojoj je u dogovoru sa suprugom Duškom dala ime Nika.

- Volela bih da liče, kako fizički, tako i po karakteru. Atina je mali showmen i sigurna sam da će i nova beba biti posebna. Od ovakvih roditelja, u svakom slučaju neće biti obična - kaže JK, i dodaje: - Želim da imaju jedna drugu i u dobru i u zlu. Jednoga dana, kad mene više ne bude, želim da jedna drugoj budu najbolji prijatelji i oslonac za ceo život.

Nakon dve ćerkice Jelena i Duško se nadaju da će treće dete biti sin ali Jelena kaže da će ipak napraviti malu pauzu sa rađanjem dece, i da pored obaveza koje ima oko Atine, i novorođene Nike neće zapostavi svoju karijeru. Očekuje je veliki povratak na scenu, novi album i koncert u Beogradu koji je najavljen za maj mesec sledeće godine.

No comments:

Post a Comment