Thursday, April 24, 2008

Nedelja, 11.05.2008 Grodoonia - Rümlang (CH)

Nedelja, 11.05.2008 Grodoonia - Rümlang (CH)



Svet - Svi detalji Karleusinog vencanja

Image

Image




Saturday, April 12, 2008

Splitsku kreatoricu pretukli zbog sličnosti s Jelenom Karleušom

Image

OLGICA PINK, modna dizajnerica iz Splita, krenula je na koncert Seke Aleksić na splitskim Gripama, no njezin se "savršeni večernji izlazak" uskoro pretvorio u pravu noćnu moru - presrela ju je grupa mladića i zaključila kako se radi o srpskoj pjevačici Jeleni Karleuši. "Vratila sam se na parking jer sam u automobilu zaboravila pripremljeni paket. Tada su me vidjeli neki momci i počeli se derati - Eno je, Karleuša, sad ćemo je ******!", ispričala je šokirana dizajnerica koja je umjesto fotki s koncerta za uspomenu dobila slomljeni nos, iščašenu ruku i oguljenu podlakticu.

"Nemam snage ispričati vam kakve su sve prostote govorili. Zgrabili su me, a zatim je uslijedio udarac koji mi je slomio nos. Htjeli su me ugurati u automobil, ali sam se opirala i tako zadobila iščašenje ruke i oguljenu podlakticu. Da nije naišao drugi vozač, koji ih je natjerao u bijeg, tko zna što bi bilo", rekla je Olgica Pink srpskom časopisu Alo. Smatra kako ju je sličnost sa srpskom "kraljicom skandala" umalo stajala života, a napadače nije stigla dobro ni pogledati, pa vjerojatno neće biti ništa od njihove kaznene prijave.

Image

Zašto je žena koja podsjeća na Jelenu Karleušu uopće izazvala takvu reakciju kod nekolicine Splićana, koji su navodno bili potpuno pijani? Riječ je o turbofolk zvijezdi koja u Srbiji, pa i na cijelom prostoru bivše Jugoslavije, ima brojne poklonike i uživa status prave narodnjačke zvijezde čiji se profit navodno broji u milijunima eura. U posljednje vrijeme pozornost je privlačila "kontroverznim" spotom za pjesmu "Tihi ubica", a svoju najveću konkurenticu Cecu Ražnatović nekoliko je puta prozvala za sudjelovanje u umorstvu njezinog dečka Zorana.

"Ne kažem da je Ceca povukla obarač, ali je po mojim saznanjima imala veliku korist od toga da se Zoran ubije. I utjecala je na osobe koje su ga ubile!", izjavila je "popularna JK" nedavno srpskim medijima, znajući da će prozivanjem najveće face (?) na turbofolk sceni osigurati naslovnice još dugo vremena.

Thursday, April 10, 2008

Wallpapersi

Image

Image


Mesto venčanja – tajna

JEDNA od najkontroverznijih ovdašnjih estradnih zvezda Jelena Karleuša po drugi put će stati na ludi kamen, i to u junu. Buduća nevesta tvrdi da njena svadba neće biti jednostavna, jer joj je ceo život - spektakl!
- Sve sam osmislila - kaže nam Karleuša. - Venčanicu će kreirati moj dugogodišnji prijatelj Darko Kostić. Dopadaju mi se glamurozno-intimne ceremonije. Duško i ja još nismo odlučili gde ćemo izgovoriti sudbonosno "da". Možda negde u inostranstvu, uz nekoliko najbližih prijatelja?
Venčanje će biti zatvoreno za pripadnike sedme sile, ali će pojedine novine, ipak, dobiti ekskluzivne fotografije. Karleuša, koja uskoro ulazi u peti mesec trudnoće, kaže da nisu tačne informacije da nosi devojčicu, koje pojedini tabloidi plasiraju iz dana u dan:
- Znam pol deteta, ali ne želim da ga otkrivam. Neki tabloidi pokušavaju na sve načine da me isprovociraju da to obelodanim, ali, neće im uspeti. Mnogo sam želela da postanem majka i najvažnije mi je da sa bebom bude sve u redu.
Poslednje javno pojavljivanje JK pre svadbe biće beogradska promocija njenog novog albuma "JK Revolution". Posle toga će se na nekoliko meseci povući iz javnosti, a slobodno vreme iskoristiti za pokretanje masovne proizvodnje njene odevne kolekcije.

“ĆERKI ĆU DATI IME DIVNA!”

Image

I pored toga što najintimnije detalje koji se tiču trudnoće za sada želi da podeli samo sa svojim budućim suprugom i ocem deteta koje nosi, reklo bi se da će Jelena Karleuša i Duško Tošić na jesen dobiti devojčicu.

Image

“ĆERKI ĆU DATI IME DIVNA!”


Trenutno najpopularnija trudnica na Balkanu prošle nedelje je bila na redovnom lekarskom pregledu u jednoj beogradskoj privatnoj klinici, koju je napustila sa osmehom. Rezultati ultrazvučnog pregleda pokazali su da beba napreduje i da se razvija pravilno, zbog čega je buduća majka neizmerno srećna. Oni koji je malo bolje poznaju i koji se sećaju njenih ranijih izjava o potomstvu zaključuju da je saznanje o polu čeda dodatno ozarilo njeno lice.
Posle rentgenskog pregleda Karleuša je otišla na unapred zakazano snimanje emisije na televiziji "Fox". Pod utiskom lepih vesti koje su joj lekari saopštili, Jelena je tom prilikom izjavila: "Ako rodim devojčicu, zvaće se Divna. To sam i ranije obećala svojoj mami. Ona me izgleda ne shvata ozbiljno, ali imaće prilike da se u to uveri."
Premda se nije eksplicitno izjasnila, u drugom delu izjave u kojem je svojoj majci javno poručila da će dobiti priliku da se uveri u istinitost obećanja, dala je dovoljnu potvrdu pretpostavci da će roditi devojčicu. Što zbog sujeverja, što zbog mogućnosti pogrešne lekarske procene pola deteta u četvrtom mesecu trudnoće, "slatka mala" nema nameru javno da kaže šta su joj lekari rekli. "Ne želim da otkrijem pol deteta. Vidim da se pojedini mediji bave nagađanjima, što mi je možda čak i simpatično, ali tek krajem septembra, kada mi je termin za porođaj, mediji i javnost će saznati da li je reč o dečaku ili devojčici".
Imajući u vidu sve što se poslednjih nedelja dešava u njenom profesionalnom životu, kao i planove za budućnost, s pravom bi se moglo reći da je popularna JK veoma aktivna trudnica. Iako se bliži petom mesecu trudnoće, Karleuša će svakog vikenda nastupati širom Evrope i odraditi sve unapred zakazane angažmane. Planira da uskoro snimi spot za pesmu "Ko ti to baje", a privodi kraju i sve neophodne pripreme kako bi u centru Beograda otvorila prvi butik u kome će se prodavati odeća njene robne marke "JK Wear". Ništa ne želi da prepušta slučaju, pa na vreme priprema i sve ono što je neophodno za venčanje i svadbeno veselje koje se očekuje na leto. Pored svega toga, nalazi vremena i da sa tribina bodri svog verenika Duška Tošića, fudbalera nemačkog "Verdera".
"Trudnoću odlično podnosim. Mučnine su vrlo blage, skoro neprimetne. Stomak se tek nazire, tako da još mogu da nastupam i promovišem novi album. Imam mnogo zakazanih koncerata, i to moram da odradim. Zašto da ne? Trudnice nisu invalidi. Samo sam primetila da sam mnogo osetljiva, plačljiva, a to je svima smešno, jer mogu da zaplačem zbog bilo čega. Ne zove se džabe drugo stanje", poručila je nedavno buduća majka.